Over ons

Wie zijn wij..

Wij zijn B-Critical, een onafhankelijke IT-dienstverlener gespecialiseerd in Infrastructuur, System Management, Networking & Cloud oplossingen. B-Critical is uw kritische IT-partner met een bewezen trackrecord in het uitvoeren van projecten of projectonderdelen. Van duidelijk advies, doordacht ontwerp tot succesvolle implementatie.

Onze visie

We leven in een snel veranderende wereld waarin ICT-technologie bedrijven in staat stelt om radicaal te veranderen. Een betrouwbare kantoorautomatisering is de basis voor iedere onderneming en net zo vanzelfsprekend als gas, water en licht. Onze specialisten nemen deze verantwoordelijkheid graag voor u uit handen. Als onafhankelijk leverancier bieden wij altijd datgene dat het beste bij u past. Een public cloud of toch liever private? Geen probleem voor ons!

Onze Collega's

Wij werken met loyale en gekwalificeerde collega's. De klant staat voor ons centraal en dat zit in het DNA van onze collega's. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Het creƫren van een veilige, professionele en bovenal plezierige werkomgeving is daarbij cruciaal. Tevreden collega's zorgen nu eenmaal voor tevreden klanten!

0

PROJECTS
Completed

0

happy
clients

0

web
awards

0

coffee
music